Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik

1.0 Ejeroplysninger

Denne betalingsform udbydes af:

DENFO, Danske Energiforbrugere
Baldersvej 10
8850 Bjerringbro
CVR.: 38865390
Telefon: 415 12345

Email: denfo@denfo.dk

2.0 Cookies

Deklaration af dette website’s brug af cookies.

Formål med brug af cookies på websitet Intern/1.parts cookies Ekstern/3.parts cookies
Teknisk funktionalitet ja Ja
Trafikmåling Ja Ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o. lign.) ja ja
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering ja ja

Dette website anvender cookies i henhold til de formål, der er udspecificeret i skemaet herover. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Dog benyttes en logincookie, der gemmer dit brugernavn og adgangskode, så du er logget ind næste gang du besøger denfo.dk. Hvis du ikke ønsker dette, kan du bare logge ud inden du forlader denfo.dk.

Cookies der bruges på DENFOs hjemmesider:

Google Analytics (trafikmåling)

DENFO.dk anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet, herunder anvendes retargeting. Med retageting lagrer Google en cookie i din computer, der betyder, at hvis du eksempelvis besøger DENFOs autohjælpssektion, kan du ved besøg på en anden hjemmeside opleve at se et DENFO-banner i annoncefelterne. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

WP Statistics

DENFO.dk og netbutik.denfo.dk anvender cookies fra WP Statistics til at registrere trafik og brugeradfærd på websitet i individualiseringsøjemed. Du fjerner cookien ved at tømme din browsers historik (husk at vælge “cookies” under elementer, der skal slettes).

2.1 Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter ca. 23 dage, men de fornyes efter hvert besøg. Dette gælder dog ikke den cookie, der gemmes i vores system, der benyttes ved login. Denne gemmes permanent i din browser indtil den bliver slettet manuelt af dig.

2.2 Hvordan du undgår og sletter cookies?

Du har altid mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser, hvor du kan vælge, hvilke cookies der skal tillades, blokeres eller slettes.

Hvis du ønsker at fjerne de cookies, der findes på dit udstyr, kan du, hvis du benytter en PC og en nyere browser, trykke CTRL + SHIFT + Delete samtidig.

Virker genvejstasterne ikke i din browser, kan du besøge supportsiden for pågældende browser.

Du kan finde supportsiderne for de mest gængse browsere samt link til sletning af flash-cookies her:

2.3 Blokering af cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på www.denfo.dk

Cookies på denfo.dk bruges til flere ting. De bruges til at gemme brugerens loginoplysninger, det vil sige brugernavn og adgangskode. De anvendes også til at føre statistik over antallet af brugere.

2.5 Trafikmåling

For at kunne måle trafikken på denfo.dk benyttes der cookies fra WP Statistics og Google Analytics (se ovenfor).

2.6 Annoncenetværk

Annoncenetværk kan dele oplysninger for at målrette de annoncer der præsenteres for dig på www.denfo.dk ud fra din besøgsadfærd på andre sider. Tilsvarende kan du blive præsenteret for annoncer for DENFOs tjenester og produkter, hvis du besøger andre sider, der benytter samme annoncenetværk. Du kan vælge hvilke annoncenetværk, der må anvende cookies, til at målrette annoncering til dig her: http://minecookies.org/fravalg – Bemærk: Du vil stadig blive præsenteret for bannerannoncer på www.denfo.dk, men deres indhold vil være tilfældigt, og ikke målrettet dig.

På www.danskemedier.dk kan du se en liste over hyppigt benyttede tredjeparter ved digital annoncering.

3.0 Brug af personoplysninger

DENFO videre giver aldrig personoplysninger til en tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn om det, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonnummer.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af denfo.dk. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter og ydelser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DENFO, skal du rette henvendelse til DENFO på denfo@denfo.dk eller telefon 415 12345. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. DENFO lagrer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre en forsvarlig håndtering af vores brugeroplysninger, under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i DENFOs behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre de gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på denfo.dk.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ifølge loven ret til at kræve disse korrigeret, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.